Computergestuurd graveren

Computergestuurd graveren

Computergestuurd graveren is uitermate geschikt voor plaatjes op sportprijzen of medailles. Bij deze graveertechniek wordt het materiaal met een diamantpuntje bewerkt, ook wel blindgravure genoemd. Het resultaat is een mooie “onopvallende” verwerking van uw tekst of logo. Door koppeling aan een scanner of na aanlevering van digitaal artwork kan bijna elk ontwerp worden gegraveerd.

Blindgraveren is in eerste instantie een “outline” techniek. Dat wil zeggen dat alleen de buitenlijnen van een ontwerp worden gegraveerd. Invulling van een logo kan door het graveren van een horizontaal of verticaal raster in het ontwerp. Deze methode geeft een slijtvast resultaat.

In onze eigen studio kunnen wij uw eigen tekst of logo omzetten naar lijnen, zodat het kan worden gegraveerd op tal van voorwerpen van metaal of kunststof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teksten op kunstwerken of beelden, typeplaten of uw logo op eenmalige producten en naamborden. Graveren is uitermate geschikt om metalen artikelen te merken of van een naam te voorzien, zoals bestekjes, fotolijsten, baby artikelen. Wist u dat wij dealer zijn van Zilverstad (baby) artikelen, en dat als u deze bij ons koopt wij deze gratis graveren? Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden hiervoor.